Bultu

Any de naixement: 2012
Sexe: Mascle
Raça: Mestís de Presa Canari
Mida: Mitjà-Gran

 

El Bultu el vàrem trobar vagant els carrers molt desorientat. Quan va arribar al refugi tenia una leishmània molt alta sense controlar i un tumor a la cama que es va operar i ha quedat perfecte. És un gos noble i molt bo. S’està recuperant molt bé de la seva malaltia i ja està preparat per tenir la seva família.

El Bultu passejava molt bé amb la corretja però el temps passa i no porta gens bé això de viure en una gàbia. Surt amb molt d’estrès i això fa que a vegades mossegui la corretja al sortir. El Bultu necessita una família pacient, tot i que creiem que aquest comportament milloraria molt si passés a viure en una llar. 

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————————————————————————–

Año de nacimiento: 2012
Sexo: Macho
Raza: Mestizo de Presa Canario
Tamaño: Mediano-Grande


Bultu
lo encontramos vagando las calles muy desorientado. Cuando llego al refugio tenia la leishmania muy alta y sin controlar y un tumor en una pata que se operó i quedó perfecto. Es un perro muy noble y bueno. Se esta recuperando muy bien de su enfermedad y ya esta preparado para tener su familia.

Bultu paseaba muy bien con la correa pero no lleva nada bien esto de vivir en una jaula y sus niveles de estrés hacen que al salir a pasear muerda la correa. Bultu necesita una familia paciente, aunque creemos que este comportamiento mejoraría mucho si pasara a vivir en un hogar.

Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org