BOLETA

Fitxa de BOLETA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2008
  • Tamany: mitjà

La Boleta no ha tingut sort. L’han portat d’una colònia on sembla que ha viscut durant molt de temps després que la seva família l’abandonés. Encara s’està adaptant a la gatera, però és una gateta molt bona, una mica resignada, a la que li agraden els mimos. Ens agradaria que trobés una família que l’estimés per sempre. Mereix que la mimin molt i viure calentona en una casa. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-la!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Boleta no ha tenido suerte. La han traido de una colonia donde parece que ha vivido durante mucho tiempo después de que su familia la abandonara. Aún se esta adaptando a la gatera, pero es una gatita muy buena, una poco resignada, a la que le gustan los mimos. Nos gustaría que encontrará una familia que la quisiera para siempre. Merece que la mimen mucho y vivi calentita en una casa. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerla!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777