MALI

Fitxa de MALI

  • Sexe: mascle
  • Raça: x siamés
  • Naixement: 01/06/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A Mali l’han trobat a una colonia. És un gat molt tranquil, bó i carinyós, per aixó les cuidadores de la colonia l’han portat, per veure si li podem trobar una familia i que pugui conéixer els mimos i el carinyo  d’una llar.  Vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo !

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Mali lo han encontrado en una colonia. Es uun gato muy tranquilo, bueno y cariñoso, por eso las cuidadoras de la colonia lo han traido, para ver si le podemos encontrar una familia y que pueda conocer los mimos y el cariñode un hogar. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777