NARO (Genaro)

Fitxa de NARO

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/06/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

El cas del Naro és molt especial, és un lluitador i ha patit molt. El van trobar amb múltiples fractures, creiem que va caure d’un balcó, però ningú va preguntar mai per ell. Ha estat operat varies vegades i ha fet un llarg postoperatori, que ha superat estupendament. La falta d’activitat ha fet que sigui el nostre Obèlix de la gatera. És una meravella de gat, grassonet i super mimós, l’hi encanten els espais petits. Un AMOR en majúscules i necessita una família que l’estimi molt per sempre. Vine a conèixer-lo, t’enamoraràs!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

El caso de Naro es muy especial, es un luchador y ha sufrido mucho. Lo encontraron con múltiples fracturas, creemos que cayó de un balcón, pero nadie preguntó nunca por el. Ha sido operado varias veces y ha hecho un largo post-operatorio, que ha superado estupendamente. La falta de actividad ha hecho que sea nuestro Obélix de la gatera. Es una maravilla de gato, gordito y super mimoso, le encantan los espacios pequeños. Un AMOR en mayúsculas y necesita una familia que lo quiera mucho para siempre. ¡Ven a conocerlo, te enamorarás!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777