FLIP

Fitxa de FLIP

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/02/2015
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Flip , voltaba pels carrers de Granollers. És un gat preciós, amb uns ulls gegants que li donen un aire tristot, molt tranquil encara que és molt jovenet, bó i carinyós, segurament abandonat. Ens agradaria trobar-li una familia que l’estimi, el cuidi i no el torni a abandonar.  Vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo !

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Flip rondaba por las calles de Granollers. Es un gato precioso con unos ojos enormes que le dan un aire triston, muy tranquilo aunque es muy jovencito, bueno y cariñoso, seguramente abandonado. Nos gustaria encontrarle  una familia que lo quiera, lo cuide y no lo vuelva a bandonar. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777