HERCULES

Fitxa de HERCULES

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/2014
  • Tamany: mitjà

L’Hercules fa més de dos anys que es al refugi, va arrivar procedent d’una colònia, segurament abandonat. És un gat molt tranquil, era molt mimós, però tant de temps sense una família li ha passat factura. Ara està trist i és més reservat. Tot això canviarà quan torni a sentir-se estimat, ens agradaria trobar-li una família que l’estimi, el cuidi i no el torni a abandonar. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo!

Hércules lleva más de dos años en el refugio, llegó procedente de una colonia, seguramente abandonado. Es un gato muy tranquilo, era muy mimoso, pero tanto tiempo sin una familia le esta pasando factura. Ahora esta triste y es más reservado. Todo esto canviara cuando vuelva a sentirse querido, nos gustaría encontrarle  una familia que lo quiera, lo cuide y no lo vuelva abandonar. ¿Quieres darle tú esta oportunidad?  ¡Ven a conocerlo!

+info a info@protectoragranollers.org o 938402777