JIMMY

Fitxa de JIMMY

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/05/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Jimmy va ser trobat a Granollers, abandonat. Des de  el primer dia és una gat mimós i molt tranquil que tenia una familia, aquest estiu ens han arribat moltissims casos com el del Jimmy. Ara busquem una familia que el torni a mimar i cuidar com es mereix. Vine a conèixer-lo, és un troç de pà, t’encantarà!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Jimmy fue encontrado en Granollers, abandonado. Desde  el primer dia es una gato mimoso y muy tranquilo que tenia una familia, este verano nos han llegado muchisimos casos como el de Jimmy. Ara buscamos una familia que lo vuelva a mimar y cuidar como se merece. ¡Ven a conocerlo, es un trozo de pan, te encantará!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777