DUQUE – Positiu Felv

Fitxa de DUQUE – Positiu Felv

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/08/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Duque voltava pels carrers de Granollers. En arribar al refugi i testar-lo va donar positiu a leucèmia. És un gat molt tranquil i pacient, fuig dels enrenous, bo i afectuós, o sigui un tros de pa. Ens agradaria trobar-li una família i que pugui conèixer els mimos i l’ amor d’una llar, encara que haurà de viure sol o bé conviure amb altres gats com ell. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo, és un amorcete!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Duque callejeaba por Granollers. Al llegar al refugio y testarlo dió positivo a leucemia. Es un gato muy tranquilo y paciente, huye de los lios, bueno y cariñoso, o sea un trozo de pan.  Nos gustaría encontrarle una familia y que pueda conocer los mimos y el cariño de un hogar, aunque tendrá que vivir solo o convivir con otros como él. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo, es un amorcete!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777