SANNA- ACOLLIDA O ADOPCIÓ URGENT

Fitxa de SANNA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A Sanna la van trobar voltant per Granollers, ningú la ha reclamat. Demanen una adopció o acollida urgent perqué la pobre no s’adapta a la gatera, ho esta passant malament i s’està aprimant molt. És una gata preciosa, molt bona i tranquila i molt molt mimosa. Com sempre creiem que tenia una familia i ara necessita una de veritat que l’estimi per sempre i no la torni a abandonar. Vine a conèixer la Sanna i donar-li un altre oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Sanna la encontraron por las calles de Granollers, nadie la ha reclamado. Pedimos una adopción o acogida urgente porqué la pobre no se adapta a la gatera, lo esta pasando muy mal y se esta adelgazando mucho. Es una gata preciosa, muy buena y  tranquila y muy muy mimosa. Como siempre creemos que tenia una familia y ahora necesita una de verdad que la quiera para siempre y no la vuelva a abandonar. Ven a conocer a Sanna y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777