ALI – Positiu FIV

Fitxa de ALI – Positiu FIV

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/08/2012
  • Tamany: mitjà

L’Ali voltava pels carrers de Granollers. En arribar al refugi i testar-lo va donar positiu a FIV. És URGENT trobar-li una casa d’acollida o adopció, té una gran depressió i els ulls no li curen creiem que per aquest motiu. És un gat bo i afectuós, un tros de pa i un gatot preciós. Necessitem trobar-li una família que el torni a estimar (com sempre creiem que abans en tenia una), encara que haurà de viure sol o bé conviure amb altres gats com ell. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo, és un AMOR!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Ali callejeaba por Granollers. Al llegar al refugio y testarlo dió positivo a FIV. Es URGENTE encontrarle una casa de acogida o adopción, tiene una gran depresión y creemos que sus ojos no se curan por este motivo. Es un gato bueno y cariñoso, un trozo de pan y un gatote precioso.  Necesitamos encontrarle una familia que lo vuelva a querer (como siempre creemos que antes tenia una) , aunque tendrá que vivir solo o convivir con otros como él. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo, es un AMOR!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777