BELLA- ACOLLIDA O ADOPCIÓ URGENT

Fitxa de BELLA- ACOLLIDA O ADOPCIÓ URGENT

  • Sexe: femella
  • Raça: x persa
  • Naixement: 01/09/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A Bella la van trobar voltant per Granollers, ningú la ha reclamat. Demanen una adopció o acollida urgent perqué  ho esta passant malament, està molt estressada i s’està aprimant molt. És una gata preciosa, molt bona i tranquila i molt molt mimosa. Com sempre creiem que tenia una familia i ara necessita una de veritat que l’estimi per sempre i no la torni a abandonar. Vine a conèixer la Bella i donar-li un altre oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Bella la encontraron por las calles de Granollers, nadie la ha reclamado. Pedimos una adopción o acogida urgente porqué lo esta pasando muy mal, esta muy estresada y se esta adelgazando mucho. Es una gata preciosa, muy buena y  tranquila y muy muy mimosa. Como siempre creemos que tenia una familia y ahora necesita una de verdad que la quiera para siempre y no la vuelva a abandonar. Ven a conocer a Bella y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777