LEO

Fitxa de LEO

  • Sexe: mascle
  • Raça: x Bosc de Noruega
  • Naixement: 01/01/2015
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Leo és una renúncia, la seva familia ja no el pot cuidar. Com molts del gats abandonats per la seva familia va deixar de menjar i la seva salut perillava, per sort una casa d’acollida es va fer càrrec d’ell i ara està com un sol. És un gat molt tranquil, bó i carinyós. Només té 9 mesos i ja ha estat abandonat, necessita una familia que l’estimi, el cuidi per sempre.  Vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo !

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Leo es una renuncia, su familia ya no lo podia cuidar. Como muchos de los gatos abandonados por su familia dejó de comer y su salut peligraba, por suerte una casa de acogida se hizó cargo de él y ahora esta como un sol. Es un gato muy tranquilo, bueno y cariñoso. Solo tiene 9 meses y ya ha sido abandonado, necesita una familia que lo quiera, lo cuide para siempre. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777