Snoopy

Fitxa de Snoopy

Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Naixement: 2007
Edat: 8 anys
Mida: Petita

 

Snoopy és un gos vellet que busca la darrera oportunitat de ser feliç. Va venir després de l’avis de molts ciutadans que havien vist un gos pels carrers de Granollers. No es deixava agafar perquè tenia molta por. Finalment el vam poder agafar.

És un gos que va arribar molt espantat però que a poc a poc s’ha acostumat a la vida del refugi. Conviu amb altres gossos i es porta bé amb ells.

Necessita una llar amb tranquil·litat i on sàpiguen comprendre que és un gos vellet que vol amor però també una vida calmada.

Si vols conèixer al petit Snoopy, vine i dóna-li l’oportunitat que mereix.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

———————————————————————————————————————————————–

Snoopy es un perrito viejecito que busca la ultima oportunidad de ser feliz. Vino despues del aviso de muchos ciudadanos que habían visto un perro por las calles de Granollers. No se dejaba coger porque tenia mucho miedo. Finalmente lo pudimos coger.

Es un perro que llegó muy asustado pero que poco a poco se ha acostumbrado a la vida del refugio. Convive con otrosperros y se lleva bien con ellos.

Necesita un hogar con tranquilidad y donde sepan entender que es un perro viejecito pero que quiere amor junto a una vida calmada.

Si quieres conocer a pequeño Snoopy, ven y dale la oportunidad que merece.
Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

DSC07029 DSC07031 DSC07040 DSC07045