FLOR – Positiu Felv

Fitxa de FLOR – Positiu Felv

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Flor és trobada a una colònia, possiblement tenia família abans. En testar-la va donar positiu a leucèmia. És molt bona i afectuosa, et busca perquè l’acaronis. Ens agradaria trobar-li una família i que pugui conèixer els mimos i l’amor d’una llar, encara que haurà de viure sola o bé conviure amb altres gats com ella. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer la Flor!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Flor la encontraron en una colonia, posiblemente tenia familia antes. Al testarla dió positivo a leucemia. És muy buena y cariñosa , te busca para que la acaricies. Nos gustaría encontrarle una familia y que pueda conocer los mimos y el cariño de un hogar, aunque tendrá que vivir sola o convivir con otros como ella. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocer a Flor!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777