FURI

Fitxa de FURI

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/02/2014
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Furi va arribar al refugi amb els seus petits, per sort ells ja han estat adoptats, només queda ella. És una gata preciosa, molt bona i tranquil·la i molt mimosa, ara una mica trist, suposem pels seus petits. Vine a conèixer la Furi per donar-li la família que tant necessita en aquests moments!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Furi llego al refugio con sus pequeños, por suerte ellos ja han sido adoptados, solo queda ella. Es una gata preciosa, muy buena y  tranquila y muy mimosa, ahora un poco triste, suponemos que por sus pequeños. Ven a conocer a Furi para darle la familia que tanto necesita en estos momentos!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777