Du

Du va venir al refugi a mans del seu propietari. El tenia a una nau que havia de deixar i ja no el podia continuar tenint. Brut i ple de rastes, aquest avi va entrar al nostre refugi molt espantat.

Un bon rentat i tall de cabells i ja sembla un altre. Ha descobert que viure al refugi no és tan dolent com pensava, ha perdut la por i ja es deixa estimar.

És un gos vellet que necessita una bona llar on estar calent tranquil. Ha aprés a jugar a pilota i passeja molt bé, a poc a poc però molt bé.

És afectuós i molt tendre.

Si vols donar la darrera oportunitat a aquest pelut, serà el millor regal que li podràs fer. Vine i coneix al Du.

Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————————————————————————————————————————————————-
Du vino al refugio a manos de su propietario. El tenia una nave que tenia que dejar y ya no podía continuar teniéndolo. Sucio y lleno de rastas, este abuelo entro en el refugio muy asustado.

Una buena ducha y un buen corte de pelo y ya parece otro. Ha descubierto que vivir en el refugio no es tan malo como pensaba, ha perdido el miedo y ya se deja querer.

Es un viejecito que necesita un buen hogar donde estar caliente y tranquilo. Ha aprendido a jugar a la pelota y pasea muy bien, poco a poco pero muy bien.

Es cariñoso y muy dulce.

Si quieres dar la ultima oportunidad a este peludo, sera el mejor regalo que le podrás hacer. Ven y conoce a Du.
Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

DSC07054 DSC07064 DSC07065 DSC07067