TOMMY

Fitxa de TOMMY

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2012
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Tommy és una renúncia, la seva família ja no el pot cuidar. Com molts dels gats abandonats per la seva família en Tommy està passant una adaptació difícil, té molta por i encara no es refia de ningú. Quan aconsegueixes apropar-te trobes un gat molt tranquil, bo i afectuós. Necessita una família que l’estimi i el cuidi per sempre. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Tommy es una renuncia, su familia ya no lo podia cuidar. Como muchos de los gatos abandonados por su familia Tommy esta pasando una adaptación difícils, tiene mucho miedo y aún no se fía de nadie. Cuando consigues acercarte descubres un gato muy tranquilo, bueno y cariñoso. Necesita una familia que lo quiera y lo cuide para siempre. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777