LIMA

Fitxa de LIMA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2014
  • Tamany: mitjà

A Lima la van trobar voltant per Granollers, ningú l’ha reclamat. És una gata molt mimosa que de seguida et busca. Li agraden molt les persones però també vol ser la reina de la casa. Seria ideal que fos gata única i com sempre creiem que tenia una família. Vine a conèixer la Lima i donar-li un altra oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Lima la encontraron por las calles de Granollers, nadie la ha reclamado. Es una gata muy mimosa que te busca enseguida. Le gustan mucho las personas pero tambien quiere ser la reina de la casa. Seria ideal que fuera gata única y como siempre creemos que tenia una familia. Ven a conocer a Lima y darle otra oportunidad!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777