MAMEN

Fitxa de MAMEN

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2014
  • Tamany: mitjà

La Mamen era un cadellet quan va arribar a la protectora. Ningú l’ha adoptat i se’ns ha fet gran com la Lula. És una gata molt mimosa i bona, un cel (encara que ens costa fer-li fotos), ens agradaria tant que pogués tenir una família… Ja ha passat molt de temps tancada i es mereix esta calentona que la cuidin i la “mimin”. Vols donar-li tu aquesta nova vida??

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La Mamen era una cachorro cuando llegó a la protectora. Nadie la ha adoptado y se ha hecho mayor como Lula. Es una gata muy mimosa y buena, un cielo (aunque nos cuesta hacerle fotos), nos gustaría tanto que pudiera tener una familia… ya ha pasado mucho tiempo encerrada y se merece estar calentita y que la cuiden i la mimen. Quieres darle tú esta nueva vida??

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777