RAQUEL

Fitxa de RAQUEL

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/02/2015
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Raquel ens arriba d una colònia de carrer. Les seves cuidadores creuen que pot conviure en família. És una gata joveneta i bona que encara s’està adaptant a la gatera i als seus companys. Segur que una família i la tranquil·litat d’una casa la relaxaran per fi. Vine a conèixer la Raquel i dona-li la família que necessita!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Raquel nos llega de una colonia de la calle. Sus cuidadoras creen que puede convivir en familia. Es una gata jovencita y buena que aún se esta adaptando a la gatera y a sus compañeros. Seguro que una familia y la tranquilidad de una casa la relajaran por fin. Ven a conocer a Raquel y darle la familia que necesita!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777