SANDRA

Fitxa de SANDRA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/02/2007
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Sandra ens arriba d una colònia de carrer, va arribar amb els seus bebès. Té uns 8 anys, us ho podeu imaginar, ha estat parint una camada rere altra tota la seva vida. La Sandra és una gata molt bona i afectuosa, creiem que es mereix viure en família, calentona i acompanyada. De seguida et ve a buscar, encara que amb tants companys està una miqueta estressada. Vine a conèixer la Sandra i donar-li la família que necessita!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Sandra nos llega de una colonia de la calle, llegó con sus bebés. Tiene 8 años, os lo podeís imaginar, ha estado pariendo una camada tras otra toda su vida. Sandra es una gata muy buena y cariñosa, creemos que se merece vivir en familia, calentita y acompañada. En seguida te viene a buscar aunque con tantos compañeros esta un poquiro estresada. Ven a conocer a Sandra y darle la familia que necesita!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777