TOM

Fitxa de TOM

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2012
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Tom és una renúncia, la seva família ja no el pot cuidar. Els gats abandonats per la seva família ho passen molt malament, perdent la família, la casa… Tom és un gat guapíssim, molt tranquil, molt bo i afectuós. Necessita una família que l’estimi i el cuidi per sempre. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Tom es una renuncia, su familia ya no lo podia cuidar. Los gatos abandonados por su familia lo pasan muy mal, pierden la familia, la casa.., Tom es un gato guapísimo, muy tranquilo, muy bueno y cariñoso. Necesita una familia que lo quiera y lo cuide para siempre. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777