JACK

Fitxa de JACK

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2011
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Jack és una renúncia, la seva família ja no el pot cuidar. Els gats abandonats per la seva família ho passen molt malament, perdent la família, la casa… És una dolçor de gat, guapíssim i molt tranquil. Per mala sort aquest ullet que té farà que la seva adopció no sigui fàcil. La família que l’adopti reberà un munt de “mimos” i ens agradaria que fos per sempre. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Jack es una renuncia, su familia ya no lo podia cuidar. Los gatos abandonados por su familia lo pasan muy mal, pierden la familia, la casa… Es un gato muy dulce, guapísimo y muy tranquilo. Por mala suerte este ojito hará que su adopción no sea  facil. La familia que lo adopte recibirá un montón de mismos i nos gustaría que fuera para siempre. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777