CELS (Un amor d’ avi)

Fitxa de CELS

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2007
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Cels és una renúncia, el seu amo està malalt. Va arribar amb la seva companya Gala. Té 8 anys, és un avi molt afectuós que acaba de perdre tot el que tenia, s’està aprimant i li costa l’adaptació a la gatera. Ell i la seva companya necessiten una família de seguida, amb l’edat que tenen, tot el que els hi està passant ho acusen més. Els dos són super bons i encantadors. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Cesc es una renuncia, su amo esta enfermo. Llegó con su compañera Gala. Tiene 8 años, es una abuelo muy cariñoso que acaba de perder todo lo que tenia, se esta adelgazando y le cuesta la adaptación a la gatera. El y su compañera necesitan una familia en seguida, con la edad que tienen, todo lo que les esta pasando lo acusan más. Los dos son super buenos y  encantadores.. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777