CHESIRE

Fitxa de CHESIRE

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/2012
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Chesire ens arriba al refugi procedent d’una colonia. És un gat molt tranquil, bó i carinyós, segurament abandonat. És un dels nostres “grandullons”, tan manso que merèix  trobar una familia que l’estimi, el cuidi i no el torni a abandonar.  Vols donar-li tú aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo !

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Chesire llega al refugio procedente de una colonia. Es un gato muy tranquilo, bueno y cariñoso, seguramente abandonado.Es uno de nuestros grandullones, tan manso que merece encontrar una familia que lo quiera, lo cuide y no lo vuelva a bandonar. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777