GALA (Un amorcete d’avia)

Fitxa de GALA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2006
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Gala és una renúncia, el seu amo està malalt. Va arribar amb el seu company Cels. Té 9 anys, és una iaiona encantadora que acaba de perdre tot el que tenia. Ella i el seu company necessiten una família de seguida, amb l’edat que tenen, tot el que els hi està passant ho acusen més. Tot dos són super bons i encantadors. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-la!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La Gala es una renuncia, su amo esta enfermo. Llegó con su compañero Cels. Tiene 9 años, es una abueleta encantadora que acaba de perder todo lo que tenia. Ella y su compañero necesitan una familia en seguida, con la edad que tienen, todo lo que les esta pasando lo acusan más. Los dos son super buenos y  encantadores.. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerla!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777