SISI

Fitxa de SISI

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

A Sisi la van trobar voltant per Granollers, ningú l’ha reclamat, és molt mansa i com sempre creiem que tenia una família. La Sisi necessita una família amb urgència, no s’adapta a la gatera i el passa realment mal. És una gata preciosa, molt bona i tranquil·la i molt mimosa que necessita una família que l’estimi per sempre. Vine a conèixer-la i donar-li un altra oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Sisi la encontraron por las calles de Granollers, nadie la ha reclamado,es muy mansa y como siempre creemos que tenia una familia. Sisi necesita una familia con urgencia, no se adapta a la gatera y lo pasa realmente mal. Es una gata preciosa, muy buena y  tranquila y muy mimosa que necesita una familia que la quiera para siempre. Ven a conocerla y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777