PORUGUETA – Una gata independent

Fitxa de Porugueta

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/2013 
  • Tamany: mitjà

A la Porugueta la van trobar pels carrers de Granollers, és una gata menuda que fa molt de temps que és amb nosaltres. És un cas especial, es porta molt bé amb els seus companys però té moltíssima por a les persones. Necessita una casa molt tranquil·la on pugui fer una mica la seva i que tinguin molta paciència. Vina a conèixer-la al refugi, potser tu li pots donar l’oportunitat de sortir d’aquí i tenir una família!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A la Porugueta la encontraron por las calles de Granollers, es una gatita menuda que lleva mucho tiempo con nosotros. Es un caso especial se lleva muy bien con sus compañeros pero tiene muchísimo miedo a las personas. Necesita una casa muy tranquila donde pueda ir a su aire y con mucha paciencia.

Ven a conocerla al refugio, quizás tú le puedas dar la oportunidad de salir de aquí y tener una familia!!

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777