ROPI

Fitxa de ROPI

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2009
  • Tamany: mitjà

En Ropi és una renúncia, va arribar amb els seus companys, en Deberes i en John. La seva família ja no els pot cuidar, han passat una adaptació difícil (en John està acollit perquè la seva salut perillava). En Ropi tenia molta por i ha estat amagat molt de temps, ara sembla que està més tranquil però necessiten una adopció urgent.  Ha de menjar un pinso diferent i aquí a la protectora no podem donar-li el menjar a part dels altres. És un gat molt tranquil, bo i molt molt afectuós, que ve a buscar mimos de seguida que et veu. Necessita una família que l’estimi i el cuidi per sempre. Vine a conèixer en Ropi, segur que te l’emportaràs a casa!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Ropi es una renuncia, llegó con sus dos compañeros, Deberes y John. Su familia ya no los puede cuidar, han pasado una adaptación difícil (John esta acogido porqué su salut peligraba). Ropi tenia mucho miedo y ha estado escondido mucho tiempo,, ahora parece más tranquilo pero necesita una adopción urgente. Tiene que comer un pienso diferente y aquí en la protectora no podemos darle la comida aparte. Es un gato muy tranquilo, bueno y muy muy cariñoso. Necesita una familia que lo quiera y lo cuide para siempre.  ¡Ven a conocer a Ropi, seguro que te lo llevaras a casa!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777