BOIRA – Positiu FIV

  • Fitxa de BOIRA – Positiu FIV

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 03/2013
  • Tamany: mitjà

La Boira és una preciosa gata carei trobada a Granollers, superbona, segurament abandonada. Ha donat positiu a immuno. Bona i afectuosa, de seguida t’ensenya la panxa per rebre mimos. Pot fer vida completament normal, això si convé que visqui sola o amb altres gats com ella. Vine i pregunta per la Boira, t’encantarà!

Boira es una preciosa gata carey encontrada en Granollers, superbuena, seguramente abandonada. Ha dado positivo a inmuno. Buena y afectuosa, en seguida te enseña la pancha para recibir mimos. Puede hacer vida completamente normal, eso sí conviene que viva sola o con otros gatos como ella. ¡Ven y pregunta por Boira, te encantará!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777