MARIA – Positiu Felv

  • Fitxa de MARIA – Positiu Felv

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 03/2015
  • Tamany: mitjà

Aquesta és Maria, a aquesta joveneta la van trobar a Granollers, té uns nou mesos i ha donat positiu a leucèmia. Bona i afectuosa, de seguida t’ensenya la panxa per rebre mimos. Pot fer vida completament normal, això si convé que visqui sola o amb altres gats com ella. Vine i pregunta per la Maria!

Esta es Maria, a esta jovencita la encontraron en Granollers, tiene unos nueve meses y ha dado positivo a leucemia. Buena y afectuosa, en seguida te enseña la pancha para recibir mimos. Puede hacer vida completamente normal, eso sí conviene que viva sola o con otros gatos como ella. Ven y pregunta por Maria

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777