BONGO- Positiu FIV

  Fitxa de BONGO – Positiu FIV

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2008
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

En Bongo va ser trobat, abandonat per la seva família sens dubte, només fa que demanar ¨mimos”. En arribar al refugi i testar-lo ha donat positiu a immunodeficiència i a més no té visió en un ull. És un gat molt tranquil, bo i afectuós,  un amor. Sabem que és difícil però ens agradaria trobar-li una família i que tornés a tenis les carícies i l’ amor d’una llar, encara que haurà de viure sol o bé conviure amb altres gats com ell. Vols donar-li tu aquesta oportunitat? Vine a conèixer-lo, és un amorcete!

Bongo fue encontrado, abandonado por su familia sin duda, solo hace que pedir mimos. Al llegar al refugio y testarlo ha dado positivo a immunodeficiéncia y además no tiene visión en un ojo. Es un gato muy tranquilo, bueno y cariñoso, un amor. Sabemos que es difícil pero nos gustaría encontrarle una familia y que pueda conocer los mimos y el cariño de un hogar, aunque tendrá que vivir solo o convivir con otros como él. ¿Quieres darle tú esta oportunitad?  ¡Ven a conocerlo, es un amorcete!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777