PIRATA

  • Fitxa de PIRATA

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/07/2015
  • Tamany: mitjà

En Pirata ha crescut al refugi, ara té sis mesos. Fins ara no ha tingut sort, va entrar al refugi amb una infecció greu i va perdre l’ullet. Tot plegat a fet que Pirata sigui poruguet i hagis de buscar-lo tu a ell per fer mimos, una vegada que comences li encanta. Necessita una família que estigui per ell i la tranquil·litat d’una casa. Anima’t, serà un amorcete!

Pirata ha crecido en el refugio, ahora tiene unos seis meses. Hasta ahora no ha tenido suerte, entró en el refugio con una infección grave y perdió el ojito. Todo esto ha hecho que Pirata sea miedoso y tengas que buscarlo tú a el para hacerle mimos, una vez que empiezas le encanta. Necesita una familia que esté por él y la tranquilidad de una casa. ¡Anímate, será un amorcete!

contacte/contacto: info@protectoragranollers.org o al 938402777