BENY (en acollida per adopció)

En Beny és un gos ple de vitalitat, divertit i juganer! El vàrem trobar a Centelles i ningú l’ha reclamat mai.

En Beny és un gos molt jove però pateix algunes pors en entorns urbans. Al refugi està molt tranquil perquè els passejos són per la muntanya, però quan ha de caminar per la ciutat s’espanta fàcilment. Les bicis, els monopatins, els nens jugant… tot el sorprèn.

Però això no és cap impediment i no creiem que sigui res que no es pugui solucionar amb unes bones pautes que ens donin els nostres educadors i amb paciència per tal de que el Beny s’adapti.

Té moltes ganes de tenir una llar i donar tot l’amor que té dins seu. Si vens a veure al Beny, te’n adonaràs de com en menys de dos segons és capaç de robar-te el millor dels teus somriures.

Més info a:

Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

 

——————–

Beny es un perro lleno de vitalidad, divertido y juguetón! Lo encontramos en Centelles y nadie lo ha reclamado.

Beny es un perro muy joven pero sufre algunos miedos en entornos urbanos. En el refugio está muy tranquilo porque los passeos son por la montaña, pero cuando tiene que caminar por la ciudad se asusta fácilmente. Las bicis, los monopatines, los niños jugando… todo le sorprende.

Pero esto no es ningún impedimento y no creemos que sea nada que no se pueda solucionar siguiendo algunos consejos que nos den nuestros educadores y con paciencia para que Beny se adapte.

Tiene muchas ganas de tener un hogar y dar todo el amor que lleva dentro. Si vienes a ver a Beny, te darás cuenta de cómo en dos según es capaz de robarte la mejor de tus sonrisas.

Más info en:

Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org