LEO- Acollida per adopció

Si ja és prou dur haver patit l’abandonament una vegada, imagineu-vos el que és tornar a viure-ho de nou. Aquest és el cas del nostre estimat LEO, un preciós gos d’atura que tot i la seva difícil trajectòria no ha deixat de confiar en les persones.

En LEO és un gos molt simpàtic i bo que li encanta passejar per la muntanya i sempre té ganes de jugar. També és molt afectuós i li encanta que els voluntaris li gratin la panxa i l’esquena i li acariciïn aquest cabell tan divertit que té.

Ideal per qualsevol família. Una que no el torni a fallar i l’estimi de veritat i per sempre. S’ho mereix moltíssim!

Més info a:

Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————————

Si ya es bastante duro haber sufrido el abandono una vez imaginaros lo que supone volver  a vivirlo de nuevo. Este es el caso de nuestro querido LEO, un precioso perro pastor que a pesar de su difícil trayectoria no ha dejado de confiar en las personas.

LEO es un perro muy simpático y bueno que le encanta pasear por la montaña y siempre tiene ganas de jugar. También es muy cariñoso y le encanta que los voluntarios le rasquen la barriga y la espalda y le acaricien este pelo tan divertido que tiene.
Ideal para cualquier familia. Una que no le vuelva a fallar y lo quiera de verdad y para siempre . Se lo merece muchísimo!

Más info:

Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org