Neska – Acollida per adopció

La Neska és la gosseta més dolça del món.

Va arribar al refugi a mans de la seva anterior propietària que per un canvi de domicili, ja no podia cuidar més d’ella. És una gossa molt fidel i obedient. Neta i educada no mereix passar ni un dia més veient el món rere una reixa. És molt agraïda i es fa estimar des del primer moment.

Qui adopti a la Neska s’emportarà un gran tresor. Si vols ser tu, no dubtis més.

Ella t’espera cada dia…

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

——————————–

Neska es la perrita más dulce del mundo.

Llegó al refugio de la mano de su anterior propietaria que por un cambio de domicilio, ya no pudo cuidar más de ella. Es una perra muy fiel y obediente. Limpia y educada no merece pasar ni un día más viendo el mundo tras una reja. Es muy agradecida y se hace querer desde el primer momento.

Quién adopte a Neska se llevará un gran tesoro. Si quieres ser tú, no dudes más.

Ella te espera cada día…

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org