JONES

  • Fitxa de JONES

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 22/01/2015
  • Tamany: mitjà

En Jones va ser rescatat d’una colònia amb el maluc trencat. Al començament era una mica salvatget, però ara ja confia més i es deixa acaronar. Encara és una mica poruguet i has de buscar-lo tu a ell per fer mimos. Necessita una família que estigui per ell i acabar de socialitzar-lo i la tranquil·litat d’una casa. Anima’t, serà un amorcete!

Jones fue rescatado de una colonia con la cadera rota. Al principio era un poco salvajillo, pero ahora ya confía más y se deja acariciar. Aún es un poco miedoso y tienes que buscarlo tú a el para hacerle mimos. Necesita una familia que esté por él y acabar de socializarlo y la tranquilidad de una casa. ¡Anímate, será un amorcete!

contacte/contacto: info@protectoragranollers.org o al 938402777