TORA

Any de naixement aprox: 2013
Sexe: Femella
Raça: Rottweiler

La Tora és una gosseta que ve de Martorelles. Abans tenia una família però els seus amos van tenir problemes i la van deixar a la protectora. És una gossa curiosa, que li agrada ensumar tot allò que troba. Quan va arribar desconfiava un mica de les carícies que li feien els desconeguts però de mica en mica ho ha anat superant.

La Tora és neta, passeja bé i no estira de la corretja. No entén per què no ha tingut la sort d’altres gossos que viuen feliços amb els seus amos. Té moltes i moltes ganes de que l’adoptin i poder estimar i ser estimada!

Dóna-li una oportunitat! És un amor!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————-

Año de nacimiento aprox: 2013
Sexo: Hembra
Raza: Rottweiler

Tora es una perrita que viene de Martorelles. Antes tenía una familia pero sus dueños tuvieron problemas y la dejaron en la protectora. Es una perra curiosa, que le gusta olfatear todo aquello que encuentra. Cuando llegó desconfiaba un poco de las caricias que propiciaban los desconocidos pero poco a poco lo ha ido superando.

Tora es limpia, pasea bien y no tira de la correa. No entiende porque no ha tenido la suerte de otros perros que viven felices con sus familia. Tiene muchas y muchas ganas de que la adopten y poder querer y ser querida.

Dale una oportunidad! Es un amor!

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org