Uma

Sexe: Femella
Mida: Gran
Any naixement: 11/2013

L’Uma és una gossa tranquil·la que passeja molt bé amb la corretja, sempre al teu costat. També és molt carinyosa i li agraden les carícies i que estiguis per ella. És una gossa molt bona de caràcter però amb segons quin gossos és una mica dominant i vol marcar les seves pautes.

I com la majoria dels peluts del nostre refugi, el passat de la nostra estimada Uma tampoc va ser gens fàcil. Acostumada a l’escalfor d’una llar els primers mesos de vida i rebutjada quan es va fer gran. Com se li explica això a un gos?

Busquem per a ella una família responsable, que li dediqui temps i vetlli per la seva salud i el seu benestar. L’Uma es mereix ser feliç per sempre!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

——–

Sexo: Hembra
Medida: Grande
Año nacimiento: 11/2013

Uma es una perra tranquila que pasea muy bien con la correa, siempre a tu lado. También es muy cariñosa y le gustan las caricias y que estés por ella. Es una perrita muy buena de carácter pero con según qué perro es un poco dominante y quiere marcar sus pautas.

Y como la mayoría de los peludos de nuestro refugio, el pasado de nuestra querida Uma tampoco fue nada fácil. Acostumbrada al calor de un hogar los primeros meses de vida y rechazada cuando se hizo grande. ¿Cómo se le explica esto a un perro?

Buscamos para ella una familia responsable, que le dedique tiempo y vele por su salud y su bienestar. ¡Uma se merece ser feliz para siempre!

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org