AYRON

  • Fitxa de AYRON

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 06/2014
  • Tamany: mitjà

En AYRON és l’ultim fitxatge de la gatera!! Ja fa dies que està al refugi però s’estava refent a infermeria. Va arribar molt prim i brut, no ens volem imaginar el que deu haver passat després de ser abandonat. Perquè és un amor i amb seguretat tenia una família.
Ara ja està a la gatera desitjant trobar una família que l’estimi, aquesta vegada de veritat.
Vine i demana per ell, segur que s’anirà amb tu!!

AYRON es el último fichaje de la gatera!! Ya hace días que llegó al refugio pero estaba recuperandose en enfermería. Llegó muy delgado y sucio, no nos queremos imaginas lo que debe haber pasado después de ser abandonado. Porque es un amor y con seguridad y tenia una familia.
Ahora ya esta en la gatera deseando encontrar una familia que lo quiera, esta vez de verdad.
¡¡Ven y pregunta por él, seguro que se irá contigo!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777