BRUMA

Sexe: Femella
Mida:
Mitjana-Gran
Any naixement: 
2015

La Bruma és dolça i molt afectuosa. És una cadelleta que algú es va trobar perduda i va decidir portar-la al refugi. Quan va arribar tenia un bony al cap, fruit d’una ferida infectada i mal curada, però se li va extirpar i ara ja es troba molt millor. També va arribar amb poc cabell a causa de la sarna, però de mica en mica ja s’està recuperant.

Com pot algú tan jove, que ho ha passat tan malament, ser tan mimós i tenir tantes ganes de saltar i fer petons!?

La Bruma mereix trobar una família que l’estimi, que estigui per ella i que la cuidi. Encara li queda molta vida per viure i volem que sigui feliç! Molta sort Bruma!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org


 

Sexo: Hembra
Tamaño: Mediana-Grande
Año nacimiento: 2015

Bruma es dulce y muy cariñosa. Es una cachorrita que alguien se encontró perdida y decidió traerla al refugio. Cuando llegó tenía un chichón a la cabeza, fruto de una herida infectada y mal curada, pero se le extirpó y ahora ya se encuentra mucho mejor. También llegó con poco pelo debido a la sarna, pero poco a poco ya se está recuperando.

¿Cómo puede alguien tan joven, que lo ha pasado tan mal, ser tan mimoso y tener tantas ganas de saltar y dar besos!?

Bruma merece encontrar una familia que la quiera, que esté por ella y que la cuide. Todavía le queda mucha vida por vivir ¡y queremos que sea feliz! ¡Mucha suerte Bruma!

Más info a:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org