Rocco (en acollida per adopció)

Sexe: Mascle
Mida: 
Gran
Any naixement: 04/2014

En Rocco es un gos jove que va ser trobat a Granollers i ningú l’ha reclamat. Passeja molt i molt bé. És obedient i afectuós. Un tros de pa! Dins la gàbia se’l veu trist… no acaba d’acostumar-se a viure així.

Es un gos ben cuidat, suposem que un dia va tenir una família que s’en va fer càrrec… i ara en Rocco no entén res del que va passar. No volem que torni a patir més. Busquem per a ell una família responsable que l’estimi de manera incondicional i per sempre.

Anima’t a conèixe’l! T’enamorarà!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org


 

Sexo: Macho
Tamaño: Grande
Año nacimiento: 04/2014

Rocco es un perro joven que fue encontrado en Granollers y desde entonces nadie lo ha reclamado. Pasea muy bien. Es obediente y cariñoso. ¡Un trozo de pan! Dentro de la jaula se le ve triste… no acaba de acostumbrarse a vivir así.

Es un perro bien cuidado, suponemos que un día tuvo una familia que se hizo cargo… y ahora no entiende nada de lo que ha sucedido. No queremos que vuelva a sufrir más. Buscamos para él una familia responsable que lo quiera de manera incondicional y para siempre jamás.

¡Anímate a conocerlo! Te enamorará

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org