Thor (en acollida per adopció)

 

Any de naixement:  02/2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà-Gran

Aquest és en Thor! Un gos molt afectuós i divertit.
Ja fa uns mesos que està amb nosaltres però de moment ningú s’ha interessat per aquest preciós pelut. És una pena veure com passen els dies, les setmanes, els mesos i ell continua veient passar la gent però a ell no el veu ningú. Sembla invisible a ulls dels adoptants.

El Thor necessita una bona llar. És un gos molt bo, que passeja molt tranquil i sobretot es porta molt bé amb altres gossos (mascles i femelles).  N’estem segurs de que farà molt i molt feliç a la família que li vulgui donar una oportunitat. En pocs minuts et roba el cor.
Adopta al Thor!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: 02/2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo 
Tamaño: Mediana-Grande

Este es  Thor! Un perro muy cariñoso y divertido.

Ya hace unos meses que está con nosotros pero de momento nadie se ha interesado por este precioso peludo. Es una pena ver como pasan los días, las semanas, los meses y él continúa viendo pasar la gente pero a él no lo ve nadie. Parece invisible a ojos de los adoptantes.

Thor necesita un buen hogar. Es un perro muy bueno, que pasea muy tranquilo y sobre todo se lleva muy bien con otros perros (machos y hembras). Estamos seguros de que hará muy, muy feliz a la familia que le quiera dar una oportunidad. En pocos minutos te roba el corazón.

¡Adopta a Thor!

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org