JUANITO

  • Fitxa de JUANITO

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Tamany: mitjà

Sóc en JUANITO, he arribat fa poquet a la gatera, em van recollir mort de por, creuen que m’han abandonat. M’està costant adaptar-me, els companys em fan por. Diuen les voluntàries que sóc un tros de pa i molt mimós. Ara m’agradaria trobar una nova família que em torni a estimar i sobretot, no m’abandoni. Vols ser tu la meva família?

Soy JUANITO, he llegado hace poquito a la gatera, me recogieron muerto de miedo, creen que me han abandonado. Me esta costando adaptarme, los compañeros me dan miedo. Dicen las voluntarias que soy un trozo de pan y muy mimoso. Ahora me gustaría encontrar una nueva familia que me vuelva a querer y sobretodo, no me abandone. ¿Quieres ser tú mi familia?

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777