KEKO

  • Fitxa de KEKO

  • Sexe: mascle
  • Raça: siamés
  • Naixement: 
  • Tamany: mitjà

Aquest és en KEKO, arribar a la protectora després de què la seva propietària amb síndrome de Noè morís. Després de mesos de viure amb por i sense confiar amb ningú, comença a deixar-se acaronar. Ara si creiem que pot viure en família, una de molt especial que li permeti fer una mica la seva i està tranquil. És molt bo. El voleu conèixer??

Este es KEKO, llega a la protectora después de que su propietaria con síndrome de Noé muriera. Después de meses de vivir con miedo y sin confiar en nadie, comienza a dejarse acariciar. Ahora si creemos que puede vivir en familia, una muy especial que le permita ir a su aire y estar tranquilo. Es muy bueno. Lo quereis conocer??

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777