Lila

 

Any de naixement: 2015
Sexe: Femella 
Raça: American Stanford
Mida: Mitjana

La Lila és una gossa molt jove que només vol jugar! És una font inesgotable d’energia! Afectuosa com ella sola passeja molt bé i sempre està contenta. La Lila és dolça, eixerida y sempre et rep amb movent la cua i amb un gran somriure.

No volem veure com aquesta il·lusió s’apaga dins el refugi i és per això que busquem per a ella una bona família, amb la que pugui jugar i sortir a passejar,  però sobretot amb la que pugui sentir-se estimada i ser feliç per sempre.

Vine a conèixer a la Lila! Veuràs com de contenta la faràs!

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: 2015
Sexo: Hembra 
Raza: American Stanford
Tamaño: Mediano

La Lila es una perrita muy joven ¡que sólo quiere jugar! ¡Es una fuente inagotable de energía! Cariñosa como ella sola pasea muy bien y siempre está contenta. Lila es dulce, simpática y siempre te recibe moviendo la colita y con una gran sonrisa.

No queremos ver como esta ilusión se apaga dentro del refugio y es por eso que buscamos para ella una buena familia, con la que pueda jugar y salir a pasear, pero sobre todo con la que pueda sentirse querida y ser feliz por siempre jamás.
¡Ven a conocer a Lila! ¡No te arrepentirás!