Tochi

 

Any de naixement:  2011
Sexe: Mascle
Raça: Barreja de Bulldog Anglès
Mida: Mitjà

 

Us volem presentar un gos molt adorable… En Tochi! Un pelut de 5 anys trobat a Santa Maria de Palatordera.
En Tochi és tranquil i  passeja molt bé. Li agrada que li facin carícies i estiguin per ell, que li llencin un pal i que li rasquin la panxa.  Només li falta una cosa per acabar de ser feliç… I és trobar a una familia que l’adopti i l’estimi per sempre. Vols ser tu? Vine al refugi i pregunta pel Tochi! Només veure’l ja t’entraran ganes d’acaronar-lo!

En Tochi no es porta massa bé amb altres gossos, hauria de ser el rei de la casa o bé treballar unes pautes amb l’educador caní per tal de modificar la seva conducta.

 

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

——————

Año de nacimiento: 2011
Sexo: Macho
Raza: Mezcla de Bulldog Inglés
Tamaño: Mediano

 

Queremos presentaros a un perro muy adorable… ¡TOCHI! Un peludo de 5 años encontrado en Santa Maria de Palautordera.
Tochi es tranquilo y pasea muy bien. Le gusta que le hagan caricias y estén por él, que le lancen un palo y que le rasquen la barriga. Solo le falta una cosa para terminar de ser feliz… Y es encontrar a una familia que lo adopte y lo quiera para siempre. ¿Quieres ser tú? ¡Pregunta por Tochi! ¡Solo de verlo ya entran ganas de achucharlo!

Tochi no se lleva demasiado bien con otros perros, por eso debería ser el rey de la casa o bien trabajar unas pautas con el educador canino para modificar su conducta.

 

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org