ZEN

  • Fitxa de ZEN

  • Sexe: mascle
  • Raça: Bosc de Noruega
  • Naixement: 07/2011
  • Tamany: mitjà

Hola em dic ZEN, he arribat fa poquet a la gatera, estic mort de por, creuen que m’han abandonat i ho he passat molt malament. M’està costant adaptar-me, tot em fa por. De moment vull estar tranquil·let, però diuen les voluntàries que seré molt mimós. Ara m’agradaria trobar una nova família que em torni a estimar i sobretot, no m’abandoni. Vols ser tu la meva família?

Hola me llamo ZEN, he llegado hace poquito a la gatera, estoy muerto de miedo, creen que me han abandonado y lo he pasado muy mal. Me esta costando adaptarme, todo me da miedo. De momento quiero estar tranquilito pero dicen las voluntarias que seré muy mimoso. Ahora me gustaría encontrar una nueva familia que me vuelva a querer y sobretodo, no me abandone. ¿Quieres ser tú mi familia?

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777