CHAKRA

 

Any de naixement:  2012
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Mitjà

La Chacra és una gossa jove i de mida mitjana que es porta bé amb tots!  Va arribar molt espantada i les primeres nits plorava molt. Després d’un temps s’ha tranquil·litzat però enyora molt el caliu d’una casa i l’amor d’una família. Vols ser tu la seva?

Més info a  info@protectoragranollers.org o al telèfon 93 840 27 77

———-

Año de nacimiento: 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediana

Chacra es una perrita joven y de tamaño medio que se lleva bien con todos. Llegó muy asustada y las primeras noches se las pasaba llorando. Después de un tiempo se ha tranquilizado pero echa mucho de menos el calor de una casa y el amor de una familia. ¿Quieres ser tú la suya?

Más info en  info@protectoragranollers.org o al telefono 93 840 27 77