MIA

  • Fitxa de MIA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 05/2015
  • Tamany: mitjà

Hola sóc la MIA, vaig arribar al refugi amb els meus petits, joveneta i amb molta por, creuen que em van abandonar. Ja fa temps que estic a la gatera i m’he fet gran, ara estic molt maca segons diuen. Sóc molt bona encara que d’estar aquí m’he tornat una mica independent. Necessito una família que m’estimi i em doni l’escalfor d’una llar.

Hola soy la MIA, llegué al refugio con mis pequeños, jovencita y con mucho miedo, creen que me abandonaron. Ya hace tiempo que estoy en la gatera y me he hecho mayor, ahora estoy muy guapa según dicen. Soy muy buena aunque de estar aquí me he vuelto un poco independiente. Necesito una familia que me quiera y me de el calor de un hogar.

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777